$type=grid$meta=0$readmore=0$snippet=0$count=4$show=home

$type=ticker$meta=0$readmore=0$snippet=0$columns=4$count=9$show=home

Deze app is niet geverifieerd

Bij het aanmelden op DeskDrive kan het zijn dat je een scherm krijgt met als titel "Deze app is niet geverifieerd".  Dit is enkel een waarschuwing en deze zal binnenkort verdwijnen.

Om verder te gaan met aanmelden:

1. klik je op "Geavanceerd" of "Advanced", er verschijnt extra informatie op het scherm.
  2. klik op "Ga naar deskdrive.com", er verschijnt een pop-up
  3. vul de tekst "Doorgaan" of "Continue" in zoals gevraagd word en klik op "Volgende" of "Next", er verschijnt een nieuw scherm
  4. klik op "Toestaan" of "Allow" om verder te gaan
  5. je bent aangemeld op DeskDrive
Bovenstaande procedure moet je slechts éénmaal doorlopen.  Binnenkort is onze applicatie geverifiëerd door Google en verschijnt het scherm "Deze app is niet geverifieerd" niet meer.  Dit is een gevolg van de nieuwe application policy van Google.

De verschillende stappen in beeld:

Stap 1

Klik op 'Geavanceerd" of "Advanced"

Stap 2

Klik op 'Ga naar deskdrive.com" of "Go to deskdrive"

Stap 3

Vul de tekst "Doorgaan" of "Continue" in en klik op "Volgende" of "Next"

Stap 4

Klik op "Toestaan" of "Allow"

Stap 5

Ga verder met het gebruik van DeskDrive...

$type=one$c=5$meta=0$rm=1$p=1$show=/p/producten.html

$type=one$c=5$meta=0$rm=1$p=1$show=/p/klanten.html

$type=one$c=5$meta=0$rm=1$p=1$show=/p/offerte.html

$type=one$c=5$meta=0$rm=1$p=1$show=/p/orders.html

$type=one$c=5$meta=0$rm=1$p=1$show=/p/facturatie.html

$type=blogging$cate=1$count=10$meta=0$p=1$show=/p/faq.html

Naam

facturatie,2,faq,6,klanten,1,offerte,1,orders,1,producten,1,
ltr
item
DeskDrive - Support: Deze app is niet geverifieerd
Deze app is niet geverifieerd
DeskDrive - Support
http://support.deskdrive.com/2017/10/deze-app-is-niet-geverifieerd.html
http://support.deskdrive.com/
http://support.deskdrive.com/
http://support.deskdrive.com/2017/10/deze-app-is-niet-geverifieerd.html
true
5491398524067109300
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel antwoord Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zoaps 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago > 5 weken terug Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy